Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, на якому позувала разом з милою собакою породи хаскі. Так, артистка приїхала в заміський комплекс у футболці зі стразами і на підборах, пообіймавшись з пухнастиками і допустивши безглузду помилку у відмінюванні слова "хаскі".

"Сьогодні такий позитивний день!😊 Щоб мене потішити, мої друзі влаштували мені прекрасну подорож до хасків.🙏🏻 Вони такі добрі і милі! Ці точно не зраджують, як люди.. такі Гарненькі!🙏🏻 Як здорово, коли є друзі, які щиро люблять.😊 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "У вас є нормальний одяг???????", "Так одягалися приблизно в 2000-х. Жах.", "Оце походняк 😳😳. Ви точно балерина? 🤣", "Хаскі не схиляється, дурепа😂", "А давайте скинемося настусі на одяг.....а то все у палацах і вічно в одному і тому ж...причому з року в рік...".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.