Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне спільне фото з коханим чоловіком Владом Топаловим, використовуючи фільтр популярного додатка Snapchat. Так, артистка перетворилася на справжню маленьку дівчинку з великими зубами, круглими окулярами і бантиками, обнімаючись з Владом в ліжку.

"#вПостелиСКрасавчиком ", - пожартувала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Подружка з Владом в ліжку якась підозріло молода🤔", "у Влада зараз теж маска чи ні?", "Яку лялечку відхопив!!👌👍", "Як же пощастило Владу, така красуня поруч😂", "Регінка, немає людини позитивнішої Вас!!!!🙌🙌🙌", "О Господи!!!!!Це Катя Пушкарьова?????🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣", "Це ж треба так змінитися за ніч 😳".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.