Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже пікантним чорно-білим кадром, сидячи на ліжку лише у великій білій сорочці і чорній спідній білизні. Так, артистка щиро посміхалася на камеру, позуючи в дуже незвичайній позі.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "після цього ми можемо чекати сексі фоточку в купальнику?))😹😹😹 добий нас, Тін))", "Неймовірноооо красива😻💔", "Який зайчик 😍🔥 Мило і сексі одночасно🌚", "Заздрю фотографу 😂🔥", "Ніжки супер💋", "Красуня❤️".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.