Літак, на якому летів Філіп Кіркоров зі своїми дітьми, невдало приземлився в підмосковному Домодєдово. Цей рейс Варна - Москва компанії S7 запам'ятається артисту, який летів з гастролей в Болгарії, надовго. Як стало відомо, при посадці літак спочатку здійснив жорстку посадку, вдарившись шасі об злітно-посадкову смугу, а потім пішов на друге коло. Паніки вдалося уникнути: стюардеси вчасно заспокоїли нечисленних панікерів. З другої спроби екіпажу все-таки вдалося успішно посадити літак. Це видно на скріншотах з радара, який відстежує перельоти, пише Super.

"Коли ми сідали, літак сильно стукнувся об землю, потім різко піднявся вгору і пішли ми на посадку ще раз. При виході говорили люди, що навіть шасі погнуте одне", - заявила представниця Кіркорова каналу LifeShot.

Нагадаємо, шанувальники помітили Сергія з його дуже близьким другом і сином. Фани впевнені, що у Сергія і Дмитра любовний зв'язок.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Лазарєв проміняв Лорак на шикарну блондинку.

Також портал Знай.uа писав, що 26 травня в мережу потрапила інформація про народження дитини Сергія Лазарєва.