Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала веселе фото в стильному луці, на якому позує з колегою по сцені Олексієм Завгородним, більш відомими як Позитив.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Надя і Позитив позують в студії програми "Сніданок" на телеканалі "1+1". Там і відбулася прем'єра нового кліпу "Время и стекло", також їх відео з'явилося в YouTube. На інтерв'ю Надя прийшла в жовтій спортивній толстовці оверсайз і широких спортивних штанях рожевого кольору. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Позитив позує на фото у білій футболці, поверх якої накинув чорну жилетку.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва написала: "У день прем'єри завжди такий настрій! Як вам кліп? @positiff". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, а також коментують новий кліп групи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.