Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася чуттєвим відео, позуючи в довгому чорному обтягуючому вбранні. Так, артистка вирішила відповісти всім хейтерам, зізнавшись, що найбільше в свої 33 роки цінує натуральність і відмовляється від фотошопа.

"Можна, я буду такою, яка є у свої 33...
Зі зморшками, від яких без розуму, тому що кожна з них зробила мене мудріше і краще. З сивими волосками, яким посміхаються такі ж як і я, маленькі дівчатка, посивілі майже повністю в 16, невстигаючі зафарбовувати ці зрадницькі прогалини.
З сумним завжди поглядом, як би весело мені не було. Зі складочками, які пізно і вульгарно прибирати в мільйоні програм щодо поліпшення зовнішності.
Можна ?
І туфлі. Будь ласка, нехай на мені будуть ті, які я вибрала, і люблю. Так, у мене в них 45-й розмір, на вид, замість мого 37,5..
Дякую тим двом відсоткам , які мене розуміють і цінують. Цілую екран.", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери ж залишилися в захваті і буквально засипали Дашу компліментами.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.