Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний спільний кадр з шоуменом і хорошим другом Володимиром Остапчуком. Так, артисти часто проводять час разом - Володимир навіть створював смішні пародії на кліпи Насті, а ще був присутній на її дівич-вечір перед весіллям з Потапом.

"@vova_ostapchuk 😘😘😘", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Завжди знав що вони зустрічаються....)))", "Зраджуєш? 😂", "вай які яскраві😂😍😍😍😍💫", "Настюш ти прекрасна💫😍♥", "Вова, Ви такий... Активний", "Палець не відкуси", "Сексі-милі та позитивні😍🔥", "Фотографія нічо так. Ну от відкритий рот по-моєму це зайве. З закритим було б красивіше.", "Ага зраджуєш?!", "Зраджуєш Потапу?)))".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.