Російська співачка Наташа Корольова не втомлюється дивувати публіку. Пишна виконавиця на цей раз показала плаття, яке викликало неоднозначну реакцію публіки. Відповідне фото з'явилося в Stories Instagram Королевою.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Так. Шукала. І знайшла! Мені здається, що для незаймоної дівчини це плаття підходить. А ви як думаєте? Підходить чи ні?" - звернулася Королева до своїх передплатників.

Деякі фолловери не розділили ентузіазму Королевою і відзначили, що вона одягла на себе черговий "колгоспний" наряд.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Знайшла сукню. Залишилося знайти цноту", "Грошей на стиліста видно немає зовсім. Хоч би підказав, як треба і що пора зав'язувати з ринком Садівник", "Їй вже так багато років мене дивує те, що її ніхто не кличе по імені і по батькові ... А все Наташка Наташа навіть Наталією ніхто не називає", "Корольова зовсім поїхала, то грудей свої вивалює, то в халаті себе показує", "Проблеми з головою, причому явні, дно" - пишуть в Мережі.

Раніше повідомлялося, що російська співачка Наташа Корольова, якому заборонено в'їзд в Україну за підтримку путінської влади, опублікувала Instagram нове цікаве повідомлення. Цього разу зірка показала фанатам відео, де вона танцює стриптиз.

"Ну здрастуй 46-я річниця!!!", - лаконічно підписала повідомлення зірка.

Нагадаємо, Корольова влаштувала запальний стриптиз на свій день народження.

Як повідомляв Знай. ua, пышка-Королева блиснула формами, пора худнути до літа.

Також Знай. ua писав, що Корольова і Тарзан запустили себе до невпізнання.