Зірка студії "Квартал 95" та учасниця "Жіночого кварталу" Марта Адамчук активно веде свій профіль в соціальних мережах. Так, артистка порадувала шанувальників гарячим знімком в обіймах відомого красеня.

Фото з'явилося на її сторінці у соціальній мережі Instagram, пише POLITEKA.

Марта Адамчук похвалилася виходом своєї нової пісні під назвою "О необычном...". Вона повідомила шанувальників про вихід композиції та виклала світлину з відомим танцюристом Максимом Єжовим

"Дуже особлива для мене пісня «О необычном...», яку ми нещодавно випустили з @kaliuzhnaiasvetlana1 уже можна послухати на #Itunes", - йдеться в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На знімку Адамчук позує в стильному чоловічому костюмі, одягненому прямо на голе тіло. Артистка прикриває груди піджаком в той час, як танцюрист обіймає її за талію. Судячи з усього, фото було зроблено під час зйомок кліпу на пісню, в якому Максим Єжов виконав одну з головних ролей.

"Окреме спасибі @ezhov_maksim_ за те, що ти не лише крутий танцюрист, але і актор)", - подякувала зірка танцюристу.

Відзначимо, що танцюрист запам’ятався багатьом українцям як партнер Лесі Никитюк на проекті "Танці з зірками".

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.