Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний кадр з коханим чоловіком Владом Топаловим, чомусь невдоволено відкривши рот. Так, артистка зізналася, що любить і ненавидить чоловіка одночасно, назвавши змішані почуття "високими стосунками".

"#ВысокиеОтношения
Люблю і ненавиджу водночас...
😍🤬", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Вже ненавиджу?!🤨рано!!!🤣", "Їй чо на ногу наступив🤨😂", "Гей-гей жінко, трохи легше, він все таки чийсь кумир😜", "Боже ,правду кажуть : потрібно знайти свою людину!)Ви навіть схожі один на одного❤️Щастя Вам❤️", "Спеціально чи що такі фото викладає, де Топалов виглядає як старий", "

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.