Дмитро Комаров та його новоспечена дружина Олександра розкрили деякі подробиці свого таємного весілля.

Нещодавно стало відомо, що зіркова пара розписалася в Києві. На розпису вони були удвох, без сторонніх очей. Вінчання влаштували разом з найблищими людьми у святому місці — в Єрусалимі. Сім'ї молодят летіли в різних кінцях літака, зізнався Дмитро в студії "Сніданку з 1+1".

На свято в Ізраїль прилетіли 11 осіб - батьки, брати і сестри. На питання про різницю у віці Дмитро відповів, що ніколи не спілкувався з дівчатами настільки молодшими за нього. Комаров вважає її розумною не по роках, і каже, що саме цим дівчина і закохала його в себе.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що різниця у віці у пари — 15 років.

Дівчина не змінювала своє прізвище — Кучеренко. "Це моє прізвище. Ми разом прийняли таке рішення" - повідомила модель.

Як повідомляв портал "Знай.uа", український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Також "Знай.uа" писав, що Комаров подарував можливість подорожувати 21-річному українцю, якого злий рок посадив в інвалідне крісло.