У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля. І Потап, і Настя після весілля публікували безліч фото зі свята, а потім ще й з медового місяця. Але, схоже, пристрасті трохи вщухли, і молодята повернулися до звичайного життя роботи, і відповідні фото тепер публікують в соцмережах.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цього разу Настя Каменських вирішила похвалитися шанувальникам, що вирушила підкорювати Ізраїль. Для цього артистка опублікувала миле селфі, зроблене як би зверху. І тут шанувальники помітили вагітний животик артистки, якого чекають, здається, більше, ніж вона сама. Цю тему і почали обговорювати в коментарях до фото, також Настю засипають компліментами за милий образ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.