Наречена віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь опублікувала миле фото в компанії молодого режисера.

Раніше – шеф-редактор телепрограми «Аферисти», співведуча шоу «ФБР» (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту «Дорослі діти». Олена-Крістіна Лебідь, є публічною людиною, тому не дивно, що вона активно веде свою сторінку в Instagram.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. На сторінці Христини Instagram частенько з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Але цього разу телеведуча опублікувала фото, в компанії зовсім іншої людини.

На новому фото вона позує вже без коханого, а з колегою по роботі Олею, яка також працює в програмі «Аферисти в мережах».

Судячи з фото, дівчата весело проводять час. Можливо, що це селфі Христина зробила на зйомках чергового випуску своєї програми.

«Режисер Оля до селфі не готувалася, тому «взагалі не здивована»!», — написала вона у підписі до фото.

Нагадаємо, вице-прем'єр Розенко потрапив в лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про самому інтимному.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічені наречену міністра Розенко взяли під охорону.