Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке вельми здивувало її шанувальників. Виявилося, що Світлана знялася в тизері нового кліпу Філіпа Кіркорова на пісню "Стеснение пропало"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В опублікованому ролику можна побачити, що у двері Світлани постукали кілька "людей у чорному", які шукають короля – Кіркорова. Кокетка Лобода запитує їх у відповідь, а чи не потрібна їм королева, натякаючи себе. Далі в ролику можна побачити Сергія Лазарєва і Михайла Галустяна, у них теж запитують про Кіркорова. Зазначимо, що співачка опублікувала тизер днем раніше, а кліп вже з'явився в YouTube.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.