Майкл Джексон був справжнім королем поп-музики. Його любили, ним захоплювалися, на нього рівнялись. Його смерть оповита безліччю таємниць, домислів і загадок. Особливо віддані шанувальники і зовсім у неї не вірять і "відшукують" Майкла Джексона по всій земній кулі, поширюючи різноманітні фото - і відеодокази того, що світовий співак живий і чудово себе почуває.

молодий Майкл Джексон
молодий Майкл Джексон

Не так давно стало відомо про те, що робив легендарний виконавець у свій останній день в цьому світі. Очевидці стверджують, що ніщо не віщувало біди, а сам король поп-музики був повний сил, енергії і натхнення радувати світ своєю творчістю.

Король поп-музики помер 25 червня 2009 року і, хоча минуло вже цілих 10 років, з'являються все нові і нові подробиці не тільки його життя, але й смерті.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Директор знаменитості Доріан Холлі відкрила таємницю, чим Майкл Джексон займався в останню добу перед смертю, повідомляє видання Mirror.

Ті, хто провів з ним день, сказали, що він ніколи не виглядав краще, ніж у цей день. Його давній балетмейстер, Тревіс Пейн, провів 24 червня, працюючи з Джексоном. Як звичайно, репетиції почалися саме з 12 години. Це був перший раз, коли Джексон і його команда прогнали всю програму від початку до кінця.

Доріан Холлі поділилася, що "він все робив чітко і не було жодних ознак, що щось йде не так".

"Було видно, що в ньому росте впевненість і було видно, що фізично він був здатний виконати все, що хотів", – розповів музичний директор Майкл Джексона Бердан, який також був присутній на репетиції.

Майкл Джексон
Майкл Джексон

Пропрацювавши майже 12 годин, Джексон покинув Стейплс-центр, де він працював зі своєю командою, близько півночі.

Перед тим, як залишити студію, він обійняв Доріан Холлі. Вона не змогла стримати почуттів: "Я люблю тебе, Майкл". Як зазначила Холлі, це обійми виявилися прощальним.

Майкл Джексон кілька років страждав безсонням. Вдома він прийняв кілька спеціальних препаратів, щоб поспати. Доза одного з ліків виявилася фатальною. Доктор Мюррей завжди стверджував, що сам Джексон попросив дати пропофол, препарат, який вбив його.

Нагадаємо, режисер скандального документального фільму "Залишаючи Неверленд" визнав, що один з ключових моментів історії жертви Майкла Джексона може бути неправдою.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Глюкоза відреагувала на скандал навколо збочень Майкла Джексона.

Також "Знай.uа" писав, у Лондоні вирішили демонтувати двометрову скульптуру Джексона біля Національного музею футболу.