Таємна хрещениця Майкла Джексона вперше розповіла про життя свого "батька".

Як пише Mirror, невідомою хрещеною дочкою короля поп-музики" виявилася 27-річна Люсі Лестер — мама-одиначка. Живе в скромному будиночку і працює з молодими людьми, у яких психологічні проблеми.

Дівчина також може похвалитися званням хрещеною доньки Майкла Джексона, який навчив її "місячної ходи" і допомагав організувати святкування повноліття.

Через десять років після смерті Майкла його хрещениця Люсі вперше погодилася розповісти про чоловіка, якого вона знала, у зв'язку з шокуючими звинуваченнями про сексуальне насильство над дітьми в документальному фільмі "Залишаючи Неверленд".

Дівчина стверджує, що зловісний образ Майкла Джексона ніяк не сходиться з людиною, якого вона знала, а також її сестри Херрієт і Олівія, і їх 19-річний братові Фелікс.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Я ніколи не бачила нічого подібного. У мене ніколи не було ні найменшої підозри. Він ніколи не змушував мене відчувати себе незручно", — заявила дівчина.

Люсі також стверджує, що Майкл Джексон повністю невинний за всіма статтями звинувачення, які йому зараз пред'являють.

"Я не вірю, що він це зробив, і є інші чинники, які слід враховувати, наприклад, грошова вигода людей, які його звинуватили", — заявила Люсі.

Батько Люс — екс-зірка Марк Лестер, який знявся в 1968 році у фільмі "Олівер".

"Тато познайомився з Майклом, коли йому було 18, задовго до мого народження, так що для мене це завжди було цілком нормально", — розповіла Люсі.

Вперше вона особисто зустріла Джексона, коли він привіз її батька і всіх чотирьох дітей у готель "Four Seasons" в Лас-Вегасі, щоб зміцнити зв'язки між двома сім'ями, ставши їхнім хрещеним батьком і зробивши Марка хрещеним батьком для трьох своїх дітей.

"Я пам'ятаю, як діти з батьками проходили повз і говорили: "Дивіться, це Майкл Джексон", а потім хтось інший відповідав: "Не будь наївним, це хтось, одягнений як він для Хеллоуїна. Це було так смішно, бо ніхто не вірив, що це був Джексон", — розповідає дівчина.

Люсі сказала, що їх сім'ї зустрічалися щоразу, коли Джексон приїжджав в Англію.

Нагадаємо, режисер скандального документального фільму "Залишаючи Неверленд" визнав, що один з ключових моментів історії жертви Майкла Джексона може бути неправдою.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Глюкоза відреагувала на скандал навколо збочень Майкла Джексона.

Також "Знай.uа" писав, у Лондоні вирішили демонтувати двометрову скульптуру Джексона біля Національного музею футболу.