Національний конкурс "Міс Україна" представив 50 претенденток на перемогу в цьому році. Офіційна презентація учасниць відбулася у Києві. Красуні з усіх куточків країни з'їхалися у столицю і дефілювали по подіуму ресторанного комплексу Queen.

"Знай.uа" також побував на цьому святі краси.

Зазначимо, що з 50 претенденток боротися за головну корону країни будуть лише 25 дівчат. У числі журі, яке буде відбирати головну красуню, заявлені Маша Єфросиніна, Андре Тан, Олександра Кучеренко, Володимир Остапчук, Микола Тищенко, Юлія Айсіна, Юрій Ткач, Ольга Харлан, Богдан Юсипчук та Ірина Горова.

Дефіле претенденток на перемогу в конкурсі Міс Україна-2019

Під час презентації гості могли насолодитися яскравим виступом акторів театру "Шарж", у ході якого була представлена публіці корона переможниці. Вперше з 1991 року за ініціативою комітету конкурсу була проведена її ексклюзивна реставрація.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Корона переможниці

Як розповіла "Знай.uа" директор конкурсу "Міс Україна" Вікторія Кіосе, в даний час з'явилася величезна кількість приватних конкурсів краси, але не варто плутати - тільки цей конкурс національний і проводиться щорічно з 1991 року. Переможницям випадає шанс представляти країну на міжнародних конкурсах Miss World, Miss Earth і Miss International.

"Є поняття статусності. Люди розуміють, якщо на комерційні конкурси вони можуть прийти і заплатити внесок за участь, то у нас цього немає - дівчина ні копійки не витрачає. Всі чудово розуміють, що це зовсім інший рівень", - поділилася Кіосе.

Директор конкурсу Міс Україна Вікторія Кіосе

Вікторія розповіла про те, як проходив відбір красунь. За її словами, спершу дівчата заповнювали анкети і відправляли їх на офіційний сайт конкурсу. Головним критерієм відбору є ріст.

"Ріст понад 168 сантиметрів. Це не наші примхи, а вимога міжнародного конкурсу, де потім три наші переможниці представляють країну. Дівчина повинна заповнити анкету, повинен бути ріст і повинно бути знання англійської мови. Також - якась освіту, щоб дівчина розуміла основні проблеми в країні, могла гарно відповідати на питання пресі і гарно себе вести, тим самим не псувати репутацію конкурсу", - пояснила Кіосе.

50 претенденток на перемогу

Вікторія Кіосе додала, що при відборі вже неважливо, чи має дівчина параметри 90-60-90.

"Можуть бути набагато більше параметри, але вона буде дуже сексуально, красиво і здорово виглядати. Відходимо від стереотипів краси. Головне - вміння себе подати, знання мов, особливо - англійська. Дуже важливо на міжнародній арені вміти говорити, а не просто посміхатися", - підкреслила директор конкурсу.

Міс Україна-2018 Леоніла Гузь (у центрі)

Як зізналася Вікторія Кіосе, через популярність косметичних уколів дуже складно вибрати дівчину натуральної краси.

"Коли перебір неприродної краси, ми не беремо. Але є дівчата шалено красиві, але, наприклад, по дурості у 17-18 років вони собі все одно робили уколи. І таких зараз дуже багато. Я вам скажу чесно, знайти супернатуральних дівчат, які повністю не чіпали своє обличчя, дуже складно, нереально, на жаль", - поділилася Кіосе.

Претендентки на перемогу

Вікторія Кіосе відома також як телеведуча на каналі "112 Україна". Вона була однією з переможниць "Міс Україна" в 2016 році. Тоді головну корону отримала Олександра Кучеренко - дружина мандрівника Дмитра Комарова.

На питання, що ж дає перемога в конкурсі, Кіосе відповіла чесно: "Це шанс для всього! Ідеальний приклад - Саша Кучеренко, яка вдало вийшла заміж, реалізувала свій проект, на" Танцях з зірками" брала участь, відома ведуча. У Саші життя - приклад людини, яку до участі в конкурсі ніхто не знав. Зараз це людина з ім'ям. Ми надаємо мільйон шансів кожній дівчині. Головне - бажання".

50 претенденток на перемогу

Також Вікторія зізналася, що і її життя змінилося після перемоги в конкурсі краси.

"Коли я прийшла і перемогла просто так, я була в шоці. Ніяких вкладів, ніяких "татусів", "дядечок". Я зрозуміла, що це єдиний адекватний конкурс у нас в країні", - поділилася Кіосе.

Співачка Анна Добриднева (друга зліва)

Додамо, що на презентації можна було побачити виступи співачок Анни Добридневої та Індіри.

Нагадаємо, раніше в Києві визначили переможницю конкурсу "Краса Країни 2019", яка представить Україну на Mrs GLOBE 2019 в Китаї.

Як повідомляв портал "Знай.uа", співачка і актриса Аліна Гросу влаштувала на весіллі показ мод.

Також "Знай.uа" писав, що зірки "Кварталу 95" виступлять на безкоштовному фестивалі KvartalFest у 19 містах України.