Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотоколажі, який з'явився в записі актриси, вона позує в стильному луці на червоній доріжці минулорічного Каннського кінофестивалю. І все б нічого, але Ольги на знімку дві – одна зацікавлено дивиться кудись вниз, а друга весело регоче, теж не дивлячись у камеру. Як розповіла сама актриса, на ній красива сукня від Dior, а фото було зроблено в Каннах. Шанувальники в коментарях жартують про роздвоєння особистості, двійника і навіть про привидів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.