У п'ятницю, 28 червня, у київському ресторані Queen Country Club виступив відомий російський артист Олександр Ревва, більш відомий як співак Артур Пирожков. Але що ще цікавіше, разом з ним у Київ приїхала українська співачка Світлана Лобода, яка в останні роки гастролює і живе в Росії, за що її постійно критикують.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так вийшло, що українці святкували День конституції під веселі пісні-танці Ревви, а потім і Лободи, яка вийшла до нього на сцену. Що цікаво, Лобода опублікувала відео з цього заходу у своєму Instagram, але потім швиденько його видалила… а потім знову виклала. А ось Ревва у своїх соцмережах не афішував виступ у Києві.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У ролику можна побачити Лободу, яка вилізла на сцену до Пирожкова і почала з ним співати, під задоволені крики публіки. У підписі до відео Світлана написала: "У цей день ми були з ВАМИ #київ #деньКонституции @arthurpirozhkov".

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.