Нещодавно на вокальному шоу "Голос. Діти" виступила Варвара Кошова – донька керівника студії "Квартал 95" Євгена Кошового. Дівчинка змогла привернути увагу суддів і потрапила в наступний етап "Бої". Пізніше Варварі знову вдалося вразити свого тренера Джамалу й донька Кошового пройшла далі. Зараз же дівчинка бореться за головний приз проекту.

Дівчинка розповіла про свою головну мрію, пишуть Факти.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варвара Кошова надзвичайно емоційна, що вже встигла підмітити її тренерка Джамала. Донька Кошового розповіла, що не змогла повірити, коли до неї повернулися усі тренери проекту.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Я так розхвилювалася. Не могла повірити тому, що відбувається. Навіть впала на сцені на коліна! Завдяки тому, що сталося, я почала вірити в себе, усвідомила, що за ці два з половиною роки, які посилено готувалася до проекту, не пройшли даром. Я вокально зросла, та й сама змінилася, подорослішала. Батьки мною дуже пишаються і сказали, що я зможу досягти великих успіхів.

Дівчинка розповіла, що займається вокалом із семи років. В майбутньому вона хоче пов'язати своє життя із творчістю. Варто зазначити, що батько Варі, Євген Кошовий - відомий актор, а мама - танцівниця.

Я співаю з семи років і хочу стати відомою на весь світ співачкою. Сподіваюся, у мене все вийде. До речі, мені подобається і акторська професія. Напевно, кожна дівчинка мріє про неї.

11-річна Варвара додала, що навіть, якщо не переможе у "Голосі", не опускатиме руки й продовжуватиме займатися улюбленою справою.

Зазначимо, що юна вокалістка вже вдруге пробує свої сили на проекті. Її виступи б'ють рекорди переглядів у Мережі. Після участі в попередньому сезоні Варя пообіцяла, що докладе всі зусилля, щоб дійти до фіналу.

Нагадаємо, Кошовий жорстко пройшовся по партії Савченко.

Як повідомляв Знай. ua, Кошовий показав українцям підставу від Вакарчука.

Також Знай. ua писав, що Квартал 95 без Зеленського торкнув українців відвертим зізнанням.