Молодша сестра скандальної співачки Світлани Лободи Ксенія нещодавно вийшла заміж у розкішному ресторані Києва. Так, дівчина завела мережу відвертими світлинами з відпочинку.

Так, 26-річна Ксенія привернула до себе увагу аудиторії після того, як її знаменита сестра Світлана поділилася знімками та відео з її весілля. Виявилося, на особистій сторінці в Instagram Лобода-молодша не соромиться ділитися з фоловерами своїми пікантними знімками.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цікаво, що про сестру Лободи Ксенії відомо небагато. Дівчина народилася в серпні 1992 року, живе в Києві. Вона захоплюється подорожами і модельною діяльністю. Її чоловіком став український бізнесмен Артем Аурсалиди, який не веде публічне життя. Втім, дівчина також воліє приховувати коханого від сторонніх очей.

Раніше Світлана Лобода неодноразово розповідала в ЗМІ, що у них із сестрою особлива тісний зв'язок. Зовні це теж помітно: Ксенія дійсно дуже схожа на старшу сестру.