На початку червня стало відомо, що солістка групи "Неангели" Слава Камінська і її чоловік, пластичний хірург Едгар Камінський, вирішили розлучитися. Новина стала справжнім шоком для всіх шанувальників пари, які вважали Камінських ідеальною сім'єю.

У мережі з'явилася інформація про те, що 12 червня буде розглядатися заяву про розлучення. Однак, зіркова пара в суді не з'явилася, а їх інтереси представляли адвокати. Як підсумок, судове засідання перенесли на 1 липня, щоб вирішити питання мирним шляхом.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Втім, судова справа, яку перенесли на 1 липня, так і не з'явилася в реєстрі Подільського районного суду міста Києва. Можливо, подружжя вирішило приховати цю інформацію, щоб уникнути суспільно резонансу, але у шанувальників є інша версія. У них з'явилася надія, що Едгар і Слава передумали розривати шлюб.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Слава Камінська показала соковиті принади після розлучення.

Раніше Знай.ua повідомляв, Камінський натякнув на справжню причину розлучення зі Славою.

Також Знай.uа писав, Камінська потроллила заяву чоловіка про розлучення.