Відома російська співачка Лоліта Мілявська вирішила разлучитися зі своїм чоловіком, 44-річним тренером по сквошу Дмитром Івановим.

Про це 55-річна артистка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми з Дімою вирішили, що настала пора розлучитися. Ми дуже рівно почали ставитися один до одного в останній час. Щоб не перетворитися на людей, що постійно з'ясовують стосунки, це вихід! У мене був чудовий "молодий" чоловік цілих 9 років). Я бажаю йому всього найкращого. Чесно, переживала тиждень), а потім плюнула))). Пишаюся його сміливістю, адже міг би залишитися і терпіти мене все життя", - написала Лоліта.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами співачки, до колишнім чоловіком вони розлучилися у дружніх стосунка. На даний момент Лоліта планує зосередитися на роботі та в сім'ї.

"Але це не означає, що я зараз буду шукати собі нові пригоди. Поживу одна і буду насолоджуватися сім'єю і роботою", - підсумувала Лоліта.

Нагадаємо, Кіркоров розридався на могилі Баскова.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лоліта показала фото без одягу.

Також Знай.ua писав, Лоліта налякала фанатів "природною" красою.