В сучасному світі вже стало необов'язковим мамам сидіти з дітьми підліткового віку. Все частіше сучасні дівчата вдаються до послуг няні, яку дуже ретельно вибирають. Але іноді буває так, що няня не зовсім справляється зі своїми обов'язками і деякими діями може завдати шкоди дитині. Цю тему вирішила підняти і українська співачка Катерина Бужинська. Исполнительна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook задала животрепетне питання.

Катерина Бужинська та Дімітар Стойчев
Катерина Бужинська та Дімітар Стойчев

"Друзі! Хелп Якщо б ви дізналися, що няня зловживає на робочому місці і дає заспокійливі ліки маленькій дитині, щоб той спав.. Що б ви з нею зробили???" - написала Катерина.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Залишається тільки здогадуватися сталася ця ситуація з Катериною особисто, або ж вона почула про таких кричущі випадки від знайомих.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Однак, Бужинська зазначила, що знаходиться в злому гуморі.

В коментарях відразу стали відмічатись її шанувальники, обурені мами і просто українці, яких зачепило це питання:

"Її прізвище та фото має бути публічним, щоб після звільнення і стусана в заднє місце з прискоренням вийшла на орбіту Марса і іншим не шкодила", "Через таких на всіх нянь будуть дивитися підозріло (це як мінімум), хоча є багато чудових і люблячих серед них. Ганьбить звання жінки, ганьбить всіх в цій професії!", "Дав би їй певну дозу заспокійливого, щоб більше не могла знущатися над дитиною.", "Звернутися з заявою в компетентні органи, так як Ви публічна людина, справа набере соціальний резонанс", "Прибила б", "Приспав би її й вивіз у ліс, залишив там і нехай прокидається".

В одному з коментарів співачка зізналася, що ця ситуація сталася з нею.

"Я багато працюю, людина в очі посміхалась, а за спиною страшні речі робила.."

Раніше портал писав, що народна артистка України Катерина Бужинська засліпила своїм розкішним вбранням всіх присутніх на премії "YUNA".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Катерина Бужинська розповіла чому не роздягається перед камерою.

Також "Знай.uа" писав, що Катя Бужинська змінила образ для європейського глянцю.