Популярний український репер Потап заінтригував своїх фоловерів романтичним фото. Відповідний знімок з'явився в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шанувальники музиканта зрозуміли, що на фото Настя. Однак деякі зовсім не впізнали Каменських і навіть припустили, що на фото Потап ніжно цілує свою першу дружину.

Виявилося, що Настя вирішила змінити образ. Так, вона випрямила волосся і одягла спокусливий комбінезон винного кольору.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Що це за пані? Так скучив за Настею, що кидаєшся на чужих жінок?", "Шладкая парочка", "Настя?", "Це не Настя…", "Набридло вже", "Це точно Настя, а не перша дружина?", - дивуються фоловерів.

Нещодавно Настя Каменських виставила схожий трепетний кадр з новоспеченим чоловіком Потапом, на якому улюблені ніжно обіймають один одного. Так, артистка зізналася, що головне у стосунках - це підтримка, а також побажала всім шанувальникам знайти справжню любов.

"Мабуть, найголовніше у стосунках крім любові і інтимної близькості - це підтримка! Адже кожній людині важливо чути: «Ти молодець! Ти все зможеш. У тебе вийде!». Підтримувати теж треба вміти, а якщо в родині це було не прийнято, тоді потрібно навчиться це робити! Підтримка - це розуміння, а розуміння поєднує в собі безліч функцій", - розповідає вона.

Нагадаємо, Каменських і Потап розкрили секрет ідеальних відносин.

Як повідомляв Знай. ua, Потап і Тілль Линднеманн затусили в Києві без Каменських і Лободи.

Також Знай. ua писав, що Каменських і Потап розповіли, що головне у відносинах.