Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, яким тільки підігрів чутки про стосунки з Каменських. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в Парижі, про це також говорить Ейфелева вежа на тлі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Олексія Потапенка, він позує не тільки з Настею Каменських, але і з Володимиром Дантесом з Надею Дорофєєвої. На фото також є вагітна Лілія Подкопаєва з чоловіком і ще кілька не таких відомих людей. Мабуть, велика компанія друзів зібралася в Парижі, щоб привітати Надю Дорофєєву з Днем народження, який вона відзначала в день виборів другого туру 21 квітня.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко написав: "Паризькі вечори! Nights in Paris! #paris". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу, але найбільше компліментів дісталося тому, що репер сильно схуд. Також багато запитують, що робив артист в Парижі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"І скажіть, що Настя не з Потапом разом", "Настя п'яна?", "Така класна фотка! Як же я хочу в Париж... на жаль, це тільки мрії", "А я подумала – Харків, біля ТРЦ «Французький бульвар»!", "Які щасливі! Супер!", "Всі по парах", "Хто цей чоловік поряд з Олексієм, згадати не можу?", "Тепер зрозуміло хто подарував Олексію куртку, вони з Настею носять парний одяг", "Супер! Добре вам відпочити", "Які круті", "Сподіваюся, вам сподобається. Я хотів би зустрітися з вами, але я з Ліона", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.