Українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала фанатів фотографіями з відпочинку за кордоном. Відповідні знімки з'явилися в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Колишня зірка "Орла і Решки" показала, як відпочиває в Італії. Саме там днями відбулася весілля Регіни Тодоренко і Влада Топалова.

Никитюк розмістила знімок з Сорренто, на якому позувала в білому короткому платті на тлі красивого заходу сонця.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Пізній вечір в Сорренто 2. А он там Везувій", – написала Никитюк.

На весіллі Тодоренко Леся зловила букет нареченої і після цього у неї стало ще більше запитань про те, коли ж вона збирається заміж. Коментатори під знімком також оцінили красу провідною і зазначили, який романтичній обстановці вона знаходиться.

"Коли заміж?", "Леді Ле прекрасна і в променях, що минає сонця", "Романтично", "Яка краса", – пишуть у коментарях користувачі мережі.

Раніше повідомлялося, що знаменитість похвалилася незвичайним фото, відвідавши казкову Флоренцію в очікуванні весілля Регіни Тодоренко і Влада Топалова. Так, артистка оселилася в розкішному готелі з видом на місто, виставивши кадр з басейну на даху і засвітивши форми в яскравому бікіні.

Нагадаємо, Никитюк захопила коротеньким міні на весіллі Тодоренко.

Як повідомляв Знай. ua, Никитюк роздяглася прямо на даху готелю, фанати радіють.

Також Знай. ua писав, що Никитюк вийде заміж слідом за Тодоренко і Топаловим.