Сама скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут поділилася кадром з пляжу Індонезії.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На кадрі дівчина стоїть на березі в купальнику. Не дивлячись на те, що телеведучої вже 37 років, і вона народила трьох дітей, фігура у Ольги просто чудова. Також, вона залишила під фото дуже філософську підпис у своєму стилі:

"Імператриця Австрії Сісі була дуже гарною, іконою стилю. Але в 34 роки заборонила фіксувати себе на портретах. Не хотіла розчаровувати шанувальників обличчям, яке торкається старість. Як я розумію Сісі, але соромитися себе з роками не варто. З віком знаходжу в особі нові риси, яких не було в юності. Впевненість, спокій, життєвий досвід. Хіба це треба ховати?"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

В коментарях на такий меседж миттєво відгукнулися українці:

"Все вірно. але я не можу з цим змиритися ... і реально після 34 не хочеться себе фіксувати на фото", "Безтурботність і веселощі перетворюють навіть старіюче особа. Драма нудна хоч і шалено романтична", "100% не варто.Але це стосується лише тих жінок які мудреют з віком,а не дурнішають", "Хвилюватися з цього приводу в 34 роки? Пост красивий, але викликає легку посмішку", " Яка красуня. І фігура, як у двадцятирічної", "Прекрасна фігура"

Нагадаємо, що Ольга Фреймут заінтригувала спортивним фото з танцювальним тренером Яною Заєць. Передплатники понадіялися, що телеведуча візьме участь у шоу "Танці з зірками".

Раніше повідомлялося, що Оля запросила до себе приму-балерину Катерину Кухар і вони провели час на диванчику за цікавим заняттям.

Також, знаменитість радикально розділила всіх людей на дві категорії, чим не на жарт розлютила українців.