Леся Нікітюк вирішила оригінально привітати шанувальників в Instagram зі святом Івана Купала, а також показала зухвалий вечірній образ у "тигровому" міні.

Ведуча позує в блузці з відкритими плечима і лінією декольте, а також міні спідниці з анімалістичним принтом, яка лише підкреслила довгі і стрункі ніжки теледіви – предмет компліментів її багатотисячної армії шанувальників.

Вона доповнила образ туфлями з прозорими вставками і сумочкою від Fendi. На руках у Лесі можна розглянути безліч браслетів. Розкішні біляві локони і природний макіяж стали завершальним акордом звабливого образу.

"Леся Іванівна-Купаловна вітає всіх зі святом. Особливо тебе, татусю. Дівчатка, ви поголили ноги? Чи будете стрибати через вогнище"? Всіх з святом Івана Купала!" - підписала вона з гумором знімки, не забувши згадати іменинників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Стильний фотосет біля барної стійки припав шанувальникам за смаком. Вони вже традиційно обсипали зірку компліментами, не обійшовши увагою її довгі ніжки.

Нагадаємо, Никитюк захопила коротеньким міні на весіллі Тодоренко.

Як повідомляв Знай. ua, Никитюк роздяглася прямо на даху готелю, фанати радіють.

Також Знай. ua писав, що Никитюк вийде заміж слідом за Тодоренко і Топаловим.