Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий спільний кадр з колумбійським виконавцем Maluma, позуючи після масштабного концерту, який відбувся 8 липня у Палаці Спорту, Київ. Так, артистка відкривала шоу, вийшовши на сцену лише в прозорому чорному вбранні з латексними вставками і засвітивши пишні форми.

"@maluma, рада вітати тебе у Києві 🤩 Ти - неперевершений артист, ти подарував українцям неймовірне шоу наповнене запальною енергетикою, гарячими танцями та стрімкою музикою! 🔥🔥🔥
Дуже рада стати частиною такого грандіозного концерту та відкрити твій виступ😍
Ти запаливши цей вечір ❤", - трепетно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Вау ,красень👌", "Maluma😍😍 Шикарний просто🔥💖", "Настя, у тебе дуже красивий і незвичайний образ! 😍", "Все потапу розповімо", "Чому б не такого чоловіка. Вам личить)", "Який гарний!!!!😍😍😍", "Кинула Потапа?", "Малума їй більше підходить ніж Потап))".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.