Нещодавно в мережі активно почали обговорювати цікавий стан скандальної української співачки Ані Лорак. Розглядаючи останні знімки артистки, шанувальники помітили деякі зміни у її фігурі, це і наштовхнуло на думку, що вона може бути вагітна. Тим більше, що останнім часом з'явилися чутки про новий роман Лорак.

Про це пише "Сlutch"

Свої фото, на якиї нібито видно округлий животик, сама Лорак ніяк не коментувала. Вона лише писала неоднозначні пости, в яких натякала на зміни в особистому житті.

Однак з недавнього часу Ані Лорак повністю зникла з соціальних мереж. За останній тиждень в її Instagram-акаунті не з'явилося жодної нової публікації. Співачка також перестала викладати "сторіс", хоча раніше любила демонструвати фанатам закулісне життя і просто домашні будні. У чому ж причина такої різкої зміни настрою у Лорак?

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Серед підписників артистки розгорілась палка суперечка. Багато фанатів навіть не сумніваються, що Ані Лорак скоро стане мамою вдруге. А нові фото не публікує, щоб не видати свій цікавий стан.

Як насправді йдуть справи в житті співачки і чому вона різко припинила вести Instagram, розповість тільки вона сама. Але, очевидно, зараз їй не до цього.

Нагадаємо, Ані Лорак похвалилась розкішним відпочинком з молоденьким коханцем.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.