Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр з фотосесії для глянцю Wedding Magazine, героїнею якого стала після розкішного весілля з Владом Топаловим в Сорренто, Італія. Так, артистка дала відверте інтерв'ю, позуючи в коротенькому білому весільному платті, однак все ще не показала власне вбрання з церемонії.

"#свадьбаТТ
Як я готувалася до весілля , читайте в @wedding_magazine_russia
до Речі. Хто з вас ,дівчат, ризикнув би надіти плаття-міні?", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Таке плаття було у моєї мами)) 50 років тому. Модниця була👍👍", "яка краса! нереально красиво 😍", "З вашою-то фігурою, про який ризик мова.", "Міні сукня, фата максі, супер👍", "Яка гарна😍😍😍", "Ну красуня 😍😍🙌 Немає слів 💋💋".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.