Зірка Comedy Woman Катерина Варнава потішила своїх підписників в соцмережі черговим спокусливим танцем.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Російська акторка зуміла підняти настрій шанувальникам в Instagram черговим кумедним відео. Ні для кого не секрет, що Катерина дуже активна, епатажна та не соромиться перед камерою дивувати фанатів. Досить часто вона запалює в публічних місцях і ділиться веселими моментами в соціальних мережах. Фанати заздрять розкутості світської левиці і з задоволенням спостерігають за її викрутасами.

"Старий добрий амстердамський ранок", - пыдписала выдео Варнава.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Варнава відправилась до Амстердаму, але навіть у своїй подорожі вона не змінює звичного стилю життя і танцює буквально скрізь та всюди. Нещодавно зірка влаштувала танці на одній з вулиць міста, а на останньому відео в Instagram показала, як "запалює" прямо на палубі судна. Як і завжди, Варнава рухалася дуже енергійно і емоційно. Публіка залишилась у захваті від сміливості дівчини та її енергійності.

На своїй сторінці вона отримала безліч схвальних коментарів та компліментів.

Нагадаємо, Катерина Варнава ніяк публічно не прокоментувала заборону в'їздудо України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Міністерство культури внесло до списку людей, які загрожують Україні небезпекою, відому російську ведучу Катерину Варнаву.

Також Знай.ua писав про те, що Волочкова задерла ноги та выдкрила пляшку незвичайним способом.