Мінкульт вніс до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, російську телеведучу, зірку Comedy Woman Катерину Варнаву.

Міністерство культури України на підставі звернення Служби безпеки України внесло в "чорний список" осіб, які становлять загрозу українській національній безпеці, російську ведучу Катерину Варнаву.

Про це йдеться оновленому переліку на сайті міністерства. Варнаву офіційно додали до числа "ворогів України" у четвер, 21 березня. З цього часу в Україні заборонена трансляція фільмів і передач з її участю.

Зазначимо, що перелік осіб, які становлять загрозу національній безпеці, складає Мінкультури України на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, СБУ та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Наразі до списку внесені 148 осіб.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Катерина Варнава ніяк не прокоментувала рішення українського Міністерства культури, проте до цього неодноразово говорила, що її засмучує заборона на в'їзд в країну, і як лишень закінчиться термін табу - вона відразу ж приїде в Київ.

Катерина Варнава брала участь в КВН, а також в ряді інших розважальних та гумористичних програм на російському телебаченні.

В Україні вона разом з Сергієм Притулою була ведучою його проекту "Хто зверху". Однак була змушена перервати цю співпрацю після того, як СБУ заборонило їй в'їзд в Україну.

Притула, порівнюючи її з попередньою ведучою шоу Ольгою Фреймут, відзначив більший професіоналізм Катерини Варнави.

Нагадаємо, у 2017 році СБУ заборонила на 5 років в'їзд в Україну російської телеведучої, учасниці шоу "Comedy Woman" Катерини Варнаві. Відповідна заборона пов'язана з виступом телеведучої в анексованому Криму.

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула знайшов заміну Варнаві – його новою співведучою в популярному шоу "Хто зверху" стала Леся Микитюк.

Також Знай.ua писав, у мережі показали Катю Варнаву до схуднення і пластики: дві різні людини