Організатори дитячого «Євробачення» заборонили виступати артистам, які здійснювали концертну діяльність на території Росії після початку 2014 року.

Представники Національної суспільної телерадіокомпанії України змінили правила участі у відбірковому конкурсі на дитяче Євробачення.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тепер артисти, які від початку збройної агресії Росії проти України, були помічені на виступах на території країни-агресора, не матимуть права брати участь у конкурсі. Про це було повідомлено на сторінці організаторів конкурсу в Instagram.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Організаційний комітет не лише відмовить в участі у відборі таких людям, але і виключить тих учасників, які вже перебували на певній стадії відбору. Також була встановлена чітка дата: перше січня 2014 року. Кожен, хто був помічений в Росії або на окупованій нею території, і брав участь у культурних, суспільних чи політичних заходах, від цього числа – покидає конкурс.

Внести такі зміни було вирішено після того, як за результатами національного відбору на Євробачення-2019 перемогла Анна Корсун, більше відома, як MARUV. Після невдалих переговорів Maruv відмовилась представляти Україну у Тель-Авіві. Так само вчинили колективи Freedom Jazz і група Kazka.

Нагадуємо, що Melovin пожертвував голосом заради мистецтва

Як повідомляв Знай.ua, що головна "курочка" Євробачення запалила на "Голос. Діти"

Також Знай.ua писав, коли відбудеться суперфінал популярного шоу і хто проходить

https://www.youtube.com/watch?v=rNAIpg3b62o&t=10s