16-річна дочка актриси студії "Квартал 95" Олени Кравець Маша полонила шанувальників свіжим знімком в своєму Instagram. Як виявилося, дівчинка вирішила проявити свій бунтарський норов і трохи поекспериментувати з волоссям.

Маша Кравець
Маша Кравець

Так, Маша зважилася на кардинальну зміну іміджу і зробила коротку стижику-каре. Крім того, донька Кравець пофарбувала волосся в яскравий фіолетовий колір, який їй дуже личить. Знімком підліток поділилася в сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не дивлячись на доволі дрослі зміни, дівчина залишилася такою ж милою і юною, однак, не всі шанувальники оцінили ці зміни.

"Ти що? Потрібно таких більше", "Красуня", "Мальвіна", "Машка, ти що?", "Незрівнянна" - пишуть шанувальники в коментарях.

Не так давно юна красуня порадувала українців сонячним фото, де позує в сукні. Маша зазначила, що це перший кадр в подібному вбранні.

Нагадаємо, Маша Кравець полонила шанувальників свіжими знімками, багато відзначили її схожість із зірковою мамою. Дівчина опублікувала нове фото на своїй сторінці в Instagram, і шанувальники затамували подих.

Раніше Знай.uа повідомляв, актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою майбутню політичну кар'єру. За словами артистки, вона не збирається змінюють сферу діяльності.

Також Знай.uа писав, Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.