Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, на якому вирішила взяти участь в популярному літньому челленджі #bottlecupchallenge, відкриваючи ногою кришку від пляшки. Так, артистка вирішила, що вона перша з "руських жінок", хто повторив таке, спробувавши заткнути за пояс Джейсона Стейтема.

"Це моя особиста відповідь на челлендж Стетхема і західних зірок.💃🏼 Я перша з російських жінок це повторила.💪🏻 Ми теж можемо. І можемо краще!!!", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ніяк не змогли прокоментувати побачене, адже хитра балерина давно приховала всі коментарі під постами, боячись нарватися на критику. Варто відзначити, що з недавнього часу Анастасія також не викладає провокаційні оголені фото і не сідає в шпагати де тільки можна, зате бере участь у виставах і їздить з гастролями.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.