Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість показала розкішний знімок з чорно-білої фотосесії, позуючи лише в чорній прозорій сукні.

Артистка спокусливо спустила бретельки, прикривши масивні груди руками. Раніше Тіна дуже рідко ділилася розкутими фото, проте нещодавно все кардинально змінилося. І фани миттєво відреагували на таку відвертість зірки бурхливими коментарями.

"#tinakarol #тинакароль Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Тіна, такі твої одкровення лякають і радують одночасно😱🤤😻", "А сукня, все нижче і нижче😻🔥", "Чомусь в цьому фото стільки смутку..", "Смотрю фото - що ж так сильно Тіна озабочена сексуальністю образу?", "Та знайди вже когось собі,а то таке враження що всім себе пропонуєш, а толку -0 ", "Ранок починається не з кави 😻💔".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще