Шанувальники з нетерпінням чекають перезапуску популярного в 1990 роки молодіжного серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210". Після офіційного тизеру оновленого серіалу вийшов ще один ролик-прев'ю.

Відео з'явилося на телеканалі Fox. У ньому немає деталей, які б розкривали сюжет, однак на відео видно, що культові герої серіалу знову зібралися разом.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в проекті з'являться актори оригінального серіалу - Джейсон Прістлі (Брендон), Дженні Гарт (Келлі), Ієн Зірінг (Стів), Габріель Картеріс (Андреа), Брайан Остін Грін (Девід) і Торі Спеллінг (Донна), які будуть грати не своїх персонажів, а самих себе. Люк Перрі, який грав Ділана, пішов з життя в березні цього року. Всього буде знято шість епізодів. Новий міні-серіал "BH90210" вийде в ефір 7 серпня.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Актори "Беверлі-Хіллз, 90210" на даний момент активно зайняті у знімальному процесі та навіть публікують деякі фото з майданчика. Вони вирішили показати, що залишається за кадром.

Зазначимо, що прем'єра оригінального серіалу на каналі Fox відбулася в жовтні 1990 року, а останній епізод вийшов в травні 2000 року. У серіалі піднімалися реальні проблеми американської молоді, які, втім, були близькі підліткам і студентам з різних країн: нерозділене перше кохання, зрада, насильство в сім'ї, алкоголізм та рання вагітність.

Нагадаємо, як виглядали актори серіалу "Друзі" 25 років тому.

Як повідомляв Знай. ua, перший тизер "Беверлі-Хіллз 90210" з'явився на радість фанатів.

Також Знай. ua писав, що зірки Беверлі-Хіллз зустрілися через 20 років.