Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало і навіть розчарувало її шанувальників. Вся річ у тому, що Лобода вийшла на сцену у вбранні, під яким немає білизни. Цим знімком зірка анонсувала свій виступ у російському Пітері.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото видно, що Світлана одягнена в один зі своїх пікантних сценічних нарядів. На ногах у неї блискучі ботфорти до сідниць, а на голові декорована кепка. У підписі до фотографії Лобода написала: "На сцені Льодового Палацу. Сьогодні, 21.30. #санктпетербург. Ви чекаєте нас? #SuperStar #пулядура". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.