Артистка студії "Квартал 95" і "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук вразила шанувальників новими фото і глибоким постом. Чорно-білий знімок з'явився в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Марта Адамчук опублікувала пікантний знімок без білизни і з пронизливим поглядом. На фото дівчина позує в авторському сукню.

"Кажуть, що життя — це не кінцева точка, до якої ти йдеш, а сам процес її пошуку, пізнання, бажання знайти .. Мені іноді здається, що я займаюся цим кожну секунду. Скептики скажуть — всі жінки однакові — знаходять собі геморой на голову. Так і є — частково)) Просто у всіх до цього різне ставлення. Для кого-то це проблема, а для кого-то здатність жінки шукати. І знаходити — не тільки геморой, але й ліки від нього))", - пише артистка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери прийшли в захват від її філософських думок і красивого фото.

"Всім жіночим колективом вирішили, що ти красуня і розумниця!", "Резонує з моїм станом зараз, спасибі", "В цьому щось є. Мета життя не в самій цілі, а у розвитку)", "Глазааа", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, спека змусила зірок "Жіночого Кварталу" роздягнутися.

Як повідомляв Знай. ua, зірки "Жіночого Кварталу" влаштували парад українських Кардашьян та Бейонсе.

Також Знай. ua писав, що красуня з "Жіночого кварталу" не втримала пишні груди в пікантному вбранні.