Відома українська співачка, яку було удостоєно в часи СРСР звання народної артистки Софія Ротару спростувала припущення критика Сергія Сосєдова про те, що через проблеми зі здоров'ям вона живе в окупованому Росією Криму.

Про це стало відомо завдяки нещодавній заяві Ротару в інтерв'ю для журналістки Каті Осадчої.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Софія Ротару
Софія Ротару

"Багато хто не знає, що я вже більше 10 років живу в Києві, я киянка. Мене часто запитують: "А коли ви приїдете до Києва?". Я кажу: як, я ж киянка вже більше 10 років, так що цим пишаюся", — сказала артистка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, раніше Сергій Сосєдов заявляв про те, що, за його даними Софія Ротару живе в Криму. Нібито артистка обрала цей райський куточок через проблеми з легенями. "Говорили навіть про туберкульоз. Тому вона і живе в Криму — там для неї ідеальний клімат. У всіх інших місцях їй важко дихати", — говорив Сосєдов в коментарі російським ЗМІ.

Нагадаємо, у Києві стартував Atlas Weekend-2019: як запалювали Зібров і Ротару, - кадри головного фестивалю року.

Як повідомляв Знай.uа онука Ротару вперше показала коханого: що відомо про красавчика-мільйонера.

Знай.uа писав, Ротару таємно вийшла заміж, фанати шоковані: Звєрєв проговорився "ну зовсім випадково".