Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі в Одесі. Очевидно, туди Катя вирушила на міжнародний кінофестиваль.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Катя Осадча з'явилася в яскравій довгій сукні незвичайного фасону з флористичним принтом. Волосся телезірки зібране в недбалий пучок на потилиці, а на очах – темні окуляри. На руках Катя тримає маленького сина Івана, якого взяла з собою в Одесу, але обличчя хлопчика не видно. Варто відзначити, що ні Осадча, ні її чоловік Юрій Горбунов не показують обличчя сина в соцмережах, хоча шанувальники вже почали цього вимагати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.