Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно новоспечений чоловік виконавиці, продюсер Потап, виклав кумедне селфі з коханою і кращими друзями перед концертом Rammstein у Празі, Чехія. Так, артисти позували веселою компанією, а фанатів розсмішив вид соліста Тілля Ліндеманна.

"Before the show @till_lindemann_official#rammstein2019 (Перед шоу @till_lindemann_official), - лаконічно підписав Потап. Фолловери не пройшли повз: "Соліста побили?)))))))) ну і макіяж", "🔥🔥🔥👍👍👍Відразу видно, хто добре потусувавися, а хто ні 🤣😂)))) Круте фото ✌✌✌", "Тіль є, а Лобода де?", "Тіль Ліндеманн схожий на того хлопця в компанії, по якому видно вічно, що п'янку він провів краще всіх.", "Оце потужна тусовка😍⚡🔥 Клас 👍", "Класно вам там".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

приємної новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.