Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK і нещодавно вийшла заміж за популярного репера і продюсера Олексія Потапенка, не перестає тішити шанувальників своїми виступами.

Нещодавно Настя показала спекотне шоу на одному зі своїх виступів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фанатам вдалося сфотографувати співачку в пікантній позі. На фан-сторінці Каменських в Instagram опублікували фото, на якому Настя стоїть, випнувши свою апетитну п'яту точку, а одна з танцівниць балету – темношкіра дівчина, гладить її по сідницях.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram Настя Каменських також опублікувала фото зі спекотного шоу. Як можна помітити, темношкіра красуня знву крутиться коло Насті. Цікаво, чи не приревнує Потап?

Нагадаємо, Потап і Каменських запалили на концерті Ліндеманна.
Потап, виклав кумедне селфі з коханою і кращими друзями перед концертом Rammstein у Празі, Чехія. Так, артисти позували веселою компанією, а фанатів розсмішив вид соліста Тілля Ліндеманна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Потап і Настя Каменських вирушили у подорож до чеської столиці Праги

Також Знай.ua писав, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.