Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила фото та відеозвіти з нового масштабного шоу, яке пройшло на стадіоні Нижнього Новгорода 16 липня. Так, артистка показала не тільки підготовку, кращі костюми та уривки популярних хітів, але й лаштунки концерту.

"Нижній Новгород❤️
наш перший стадіон🙈
Дякую тобі , прекрасне місто 🤲
#SuperStarShow", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Шедеврально! Заслужено! Епохально!", "Мурашки🔥🔥🔥", "Розумниця😍", "Талановита дуже 💖", "Як атмосферно😍 кайфую😍", "Явно не останній 🤗😍 вітаю з успіхом", "Тільки АЛЛА ПУГАЧОВА могла зібрати такий стадіон (вона збирала 80-тисячні, 100-тисячні стадіони), але у Лободи все попереду!!! 💣🔥❤️".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.