Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила ніжний і дуже жіночний ролик, позуючи в різноманітних розкішних образах. Так, артистка приміряла ніжно-рожеві і пристрасні червоні сукні, а ще дала шанувальникам цінну пораду.

"«Не перетворюйте вашу книгу життя в книгу скарг»🖤
Video by @levefimov_official", - лаконічно підписала Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Яке здоровське відео 🖤🖤🖤", "З часів Мерилін Монро не було іншої такої яскравої блондинки як Віра Брежнєва 😊", "Віра,не залишаєте шансів не закохатися в вас😍❤️", "Шикарна Віра😍", "Правильні слова 😉", "Красива і дивовижна!", "Гарнішаєш, все гарнішаєш!!!👏🔥❤️😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.