Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними фото. Знаменитість виставила трепетний знімок своєї 67-річної мами Тамари, адже зараз дуже популярний додаток, де можна зістарити або омолодити обличчя, FaceApp. Так, артистка зізналася, що в старості хоче виглядати як найрідніша жінка, розповівши її історію.

"Зараз активно набирає обертів програма, де можна зістарити або омолодити обличчя #faceapp
І все це знову щось віртуальне. А на цьому фото те, як я хотіла б виглядати в майбутньому. Сподіваюся, так і буде.
Це моя люба мама. @mami4_7
Мама 4-х дітей. Бабуся 7ми онуків. Яка працювала прибиральницею на хімічному заводі 25 років. Зараз мамі 67. І найголовніше, чого мені хочеться, щоб у мене був такий стан душі, який буде в будь-якому віці прикрашати мене з будь-якою кількістю зморшок... 💛", - поділилася емоціями Брежнєва.

Фолловери залишилися в захваті: "Віро, Ваша мама прекрасна💥🔥з такою мамою Ви не можете старіти не гарно!!!! Здоров'я Вам і всій вашій родині 😘😍♥️🇺🇦", "
мама неймовірно красива і харизматична))) і зовсім не на 67‼️ декольте, шия, овал обличчя - розкіш до 50 років)) а очі глибокі, добрі і просто красиві))) і весь образ🔥🔥🔥", "Віра, у вас мамині очі...", "😍Віра, у вас приголомшлива мама!! Яка красуня!!! У вас чудові гени! 🥰❤️".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.