Скандальна співачка Ані Лорак, яка нещодавно зникла з поля зору шанувальників, раптово з'явилась в соцмережах та викликала ажіотаж пікантним знімком.

Вона позувала у відвертій і трохи дивному бюстьє бежевого відтінку і високих штанях, а результатами поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Підписувати знімок Лорак не стала, а шанувальники тут же кинулися коментувати її зовнішність, помітивши, що на фото у неї дуже довгі волосся.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто додати, що Лорак на якийсь час зникла з Instagram. Прокотилися чутки, що у неї новий роман і вона приховує вагітність, тому не постить нові знімки, щоб не видати цікавий стан.

Однак днями Ані Лорак опублікувала новий знімок, чим не на жарт налякала фанатів. Вони припустили, що співачка зробила чергові "уколи молодості", а обличчя виглядає опухлим.

"Як же вам личить довге волосся, прямо помолодшали", "Кароліна, вам є 18?", "Кароліна, а вам точно 40, може 18", "Що вона з собою зробила", "Всі люди з кожним роком старіють, а ви молодіїте", – відреагували користувачі.

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.