Зірка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний спільний кадр зі своїми близнюками, які з'явилися на світ в 2016 році. Так, артистка ніжно привітала малюків з днем народження, граючись з ними на ліжку.

"З днем народження, мої Кравчата!)))🐥🐥", - зворушливо підписала Кравець. Фолловери залишилися в захваті: "Яке тепле фото😻😻😻 Вітаю💋💋💋 Нехай на їхніх обличчях завжди буде посмішка❤️", "😚😚🌹🌹🌹Міцного здоров'я малятам і батькам😚", "Атака любов'ю😊 ВІТАЄМО ВАС💞💞💞", "Вітаю Вас і Ваших малюків. Нехай ростуть здоровими і щасливими 💜", "Ойй, як це мило😻 З днем народження зайців🎉💞💞", "🤗здоров'я діткам! І щасливого дитинства!!! 🌈💫✨💐", "Вітаємо 🎂 Нехай завжди будуть здорові і щасливі!!!!".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, старша дочка Олени Кравець Маша здивувала кардинальною зміною іміджу, зовсім по-дорослому.

Раніше Знай.uа повідомляв, що актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою політичну кар'єру.

Також Знай.uа писав, що Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.